Vinn biljetter till till valfri Rhapsody In Rock föreställning

39278290-xvIBB

Nu har tre utav er chansen att vinna två biljetter var till valfri föreställning av Robert Wells publiksuccé ”Rhapsody In Rock”.

Tävlingens pris
Biljetter till valfri föreställning av Robert Wells publiksuccé ”Rhapsody In Rock”.

Efter höstens publiksuccé med utsålda konserthus och arenor fortsätter Robert Wells 25-årsfirandet med ”Rhapsody In Rock” våren 2015. Totalt 16 konserter i 14 orter runt om i hela landet från Helsingborg i söder till Luleå i norr med premiär för vårturnén den 20 mars i Halmstad. (Se turnéplan nedan)

Robert Wells presenterar ”Rhapsody in Rock” som det en gång började, och det kommer att bjudas på stor dos av de klassiska mästarna samt Boogie och Rock det firas 25års-jubileum med en mer nära och intim turné runt om i landet.

På turnén har Robert Wells med sig symfoniorkestern SSO ”Swedish Symphony Orchestra” under ledning av dirigenten Ulf Wadenbrandt, rockbandet samt gästartisterna Sofia Källgren, LaGaylia Frazier och Johan Boding. 

Turnéplan våren 2015 ”Rhapsody in Rock” 25-års jubiléet! Vi har tagit bort Västerås, Luleå, Uppsala, Sthlm och Borås som dessvärre är slutsålda.

10 april Umeå, Idunteatern
11 april Umeå, Idunteatern (Extraföreställning insatt)
18 april Eskilstuna, Sporthall
25 april Växjö, Konserthus (Extraföreställning insatt)
26 april Örebro, Conventum Arena

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan nedan och motivera varför just du ska vinna det här priset, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress. Uppge även vilket datum och ort du önskar gå på vid eventuell vinst.

Vad heter det nya 14 åriga stjärnskottet i årets föreställning?

Tävlingen pågår till och med den 6/4.

10 kommentarer på “Vinn biljetter till till valfri Rhapsody In Rock föreställning

 1. 14åriga stjärnskottet heter Alice Power.

  Jag önskar biljetter till Växjö konserthus 25/4. Vinner jag så ska min fina svägerska få åka och se sin stora Idol ROBERT WELLS! Hon och hennes man har det otroligt tufft med två små pojkar som har speciella behov. De kämpar att få vardagen med jobb, dagis, barnens träning och tid för sig själva går ihop!
  Min svägerska har mått jättedåligt det sista o behöver muntras upp lite extra!!
  Detta vore perfekt!

 2. Ulrika skriver:

  Hej!! Jag skulle vilja vinna biljetter till Örebro!! Jag och min sambo är väldigt musikintresserade och det är inte ofta man får höra så många bra musiker på ett och samma ställe!! Hoppas på tur!!

 3. […] TÄVLA HOS UNGA FÖRÄLDRAR […]

 4. Anja Lennartsson skriver:

  Alice Power heter stjärnskottet. Jag hoppas på att vinna biljetter till 25 april Växjö, Konserthus. Vore en härlig upplevelse att få njuta av underbar musik med en underbar man och far till mina barn. Härligt nu med bra konsert inom 15 mils avstånd. Vi båda fyller år i april och det vore en härlig överraskningspresent. Vi åker gärna!

 5. Madeleine W skriver:

  14-åriga stjärnskottet är pianisten Alice Power!
  Jag skulle önska två biljetter till Eskilstuna 18/4. Mina föräldrar bor där, och då skulle 1-åringen kunna vara hemma hos dem medan jag och mannen fick lite kvalitetstid bara han och jag! Ett välbehövligt avbrott mitt i småbarnsbubblan!:) Jag fyllde dessutom nyss 25 år vilket vore kul att fira med detta 25-årsjubileum!
  Hoppas på tur!

 6. Jessica Olofsson skriver:

  Svar Alice Power.

  Skulle välja biljetter till Eskilstuna 18 april. Min mamma fyller 65 i april och det vore jättekul att gå som en mor och dotter grej. Blir inte så ofta sedan man fick barn. Det är verkligen en dröm vinst eftersom jag hade Robban som idol när jag spelade piano som barn.

 7. Lottiz skriver:

  Jag skulle vilja vinna detta till mina svärföräldrar som alltid ställer upp för oss. Jag vet att det här är något som de skulle uppskatta och det vore roligt att få ge igen med något efter allt de gör för oss.
  Svaret på frågan är Alice Power.
  Skulle jag ha turen med mig skulle jag vilja vinna biljetter till Örebro 26 april.
  Håller tummarna.
  Kram
  Lottiz
  http://lottizays.blogg.se
  lotten_81@spray.se

 8. Annica L skriver:

  1. Alice Power

  Vore underbart att få gå och lyssna på bra musik med maken.
  Eskilstuna 18 april

 9. MarryI skriver:

  I don’t see many comments here, it means you have low visitors. I know how to make your blog go viral. If you want to know just search in google for:
  Kelashy’s method to go viral

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.