Vill din familj vara testfamilj?

Unga Föräldrars testfamiljer

Varje år skickar vi ut massor av familjer på testfamiljsuppdrag till olika familjenöjen. Deras uppdrag är att testa så mycket som möjligt och sedan skriva och berätta för oss andra familjer här på Ungaforaldrar.se om sin upplevelse. Roligt, eller hur?

Testfamljernas uppdrag

Som testfamilj ska man testa så mycket som möjligt på det ställe man får fribiljetter till.

Ta reda på:

 • Vad kan man göra där?
 • Hur roliga är aktiviteterna?
 • Vilka åldrar passar aktiviteterna för?

OBS! Testfamiljerna får fribiljetter till det antal personer som angetts vid ansökan. Resan till och från de olika testfamiljsuppdragen samt eventuellt boende och mat ingår ej om inget annat framgår.

Efter sitt besök ska man betygsätta stället man besökt, skriva kortare recension (1-2 rader) samt en längre recension (blogginlägg) med berättande text samt ett par bilder från besöket. Mer info finns längst ned på denna sidan.

Vilka kan bli Unga Föräldrars testfamiljer?

Alla med barn mellan 0-17 år. Ni kan vara en singelfamilj eller en parfamilj, ni kan ha många barn eller ett barn, små barn eller stora barn. Alla är välkomna!

Hur anmäler man sig?

Vi presenterar med jämna mellanrum (framförallt under våren och försommaren) testfamiljsefterlysningar här på Ungaforaldrar.se. Dessa presenteras alltid stort högt upp i vår sidomeny på startsidan på Ungaforaldrar.se, i vårt nyhetsbrev samt på både vår Facebook och Instagram.

Testfamiljer: Så här utför ni ert testfamiljsuppdrag!

När ni som testfamilj kommer hem från ert uppdrag vill vi att ni hjälper oss recensera familjenöjet ni testat, och gärna skicka in ett par bilder från ert besök till oss på ungaforaldrar@live.se.

Vi vill ha två recensioner. En kort (1-2 rader) att dela med oss utav i våra sociala kanaler och en lite mer utförlig under kategorin reseberättelser.

I er recension skriver ni och berättar om era upplevelser från attraktionen ni besökt, vad man kan göra, hur roliga aktiviteterna är, vad de olika familjemedlemmarna tyckte var bäst, om om det var något som var mindre bra med mera.

Skriv gärna också och tipsa andra familjer som läser er berättelse och funderar på att besöka samma ställe som ni om de är något man bör tänka på innan sitt besök, vilka åldrar platsen lämpar sig bäst för och andra matnyttiga tips.

Vi vill gärna att ni tar med en digitalkamera eller mobiltelefon med kamera och tar ett par bilder från ert testfamiljsuppdrag. Observera, att dessa kommer användas och synas i alla våra sociala kanaler och på vår hemsida.

En kommentar på “Vill din familj vara testfamilj?

 1. Hej!
  Vi är en familj på 2 föräldrar o 3 barn.
  Ålder 11,6,4 år.
  Vi tycker det mesta är kul. Men bor på lndet så åker inte iväg o gör så mycket sådana här saker. Vet att barnen skulle älska onfå åka o testa på saker.
  Har tre barn som vågar det mesta men är försiktiga i början.
  Vår 6 åring har även ennfonologisk språkstörning som gör att han byter ord o platser på menningar. Han hänger på de andra men vi som föräldrar får delta väldigt mycket o stötta upp i nya situationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.