Vi söker medarbetare över hela landet!

Ungaforaldrar.se startades hösten 2011 och arbetar sig fram på marknaden som en av det få sajter för den yngre målgruppen föräldrar. Nu växer vår hemsida och vi söker därför fler skribenter och recensenter.

Har du ett brinnande intresse för att skriva, fotografera eller nätverka med företag är detta kanske jobbet för dig? Du som kan hjälpa oss är en kille eller tjej med ett brinnande intresse för det ämnen vi skriver om. Journalistisk bakgrund eller utbildning är såklart meriterande, men inget krav.

Ungaforaldrar.se är relativt i ny starten och i dagsläget kan vi inte erbjuda någon ekonomiskt ersättning. Vi belönar dock alla våra skribenter i form av en presentationsstege, mer information ges till berörda personer längre fram. 

Det vi idag erbjuder är alltså en merit som skribent på en av Sveriges växande hemsidor för unga föräldrar, och en möjlighet att lära känna en grupp drivna och målmedvetna föräldrar som hittas i flera olika delar av landet. Ditt jobb sker hemifrån och du bestämmer helt och hållet hur du vill lägga upp ditt arbete, dock har vi givetvis krav på att du måste kunna leverera och följa dina deadlines.

Vi vill ha dig som kan ge oss den tid som krävs, dig som gillar att ta egna initiativ och komma med idéer och dig som gillar att ta eget ansvar och inte har något emot att arbeta även i motvind.

Låter detta som något som lockar? Skicka då en liten beskrivning om dig själv, samt en exempel-recension/nyhet/krönika till ungaforaldrar[at]live.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.