UnderBARA BARN

Den 4-6 oktober är det åter igen dags för Sveriges största barnmässa UnderBARA BARN i Stockholm för elfte året i rad. Målgruppen är föräldrar med barn upp till sex års ålder, och över 100 utställare beräknas vara med på plats. Ett av mässans signum är den välbalanserade blandningen mellan allvar och lek, stort och smått.

Här ges nämligen utrymme för såväl de seriösa samtalen och intresseväckande föreläsningarna som för de roliga upptågen och lekfulla tävlingarna. Till höstens mässa bereds det exempelvis plats för en världsnyhet som lär väcka en del uppmärksamhet: Svenska Kyrkan ställer ut och erbjuder Drop In Dop, i en avskild och vackert inredd lokal i anslutning till mässhallen kommer dopet att förrättas på samma sätt som i en kyrka. Utöver det är givetvis ett 100 tal utställare med produkter ifrån många utav våra favoritmärken som Babybjörn, Bombadill, Familjesmycken, Fisher-Price mfl.

Men extra fokus under 2013 års underBARA BARN-mässa blir det för det ekologiska. Grönt är skönt lyder nämligen parollen som ger avtryck bland annat i årets stora tävling. Alla Stockholmsregionens förskolor har nämligen bjudits in att snickra ihop en fågelholk. Mer information om fågelholkstävlingen finns på underBARA BARN:s facebooksida. Som nyligen nådde över 10 000 likes.

Vi avrundar det hela med att slå ett stort slag, för det fantastiska hotellerbjudandet UnderBARA BARN, har tillsammans med Rica Talk Hotel som ligger precis intill mässan. Rica Talk Hotel har nämligen en extra stor plats även i Unga Föräldrar redaktionens hjärta.

Allt och mycket hittar ni på UnderBARA BARNS hemsida.

DSC_9306

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.