Toy Story 4 är bekräftad

toy-story-3-508098b122af2I dag bekräftades det att efter nästan två decennier av animerad magi, så återkommer våra älskade karaktärerna Woody och Buzz lightyear. Filmen Toy Story 4 är planerad för biopremiär sommaren 2017, och vi på redaktionen här väntar och ser fram emot filmen med spänning.

Det blir lyckligtvis även John Lasseter, som regisserade den första och andra filmen som återkommer som regissör även den här gången. Om den kommande filmen säger Lasseter själv:

”Vi älskar de här karaktärerna så mycket, de är som en familj för oss, säger Lasseter. Vi vill inte göra något med dem som inte lever upp till eller överträffar det som varit. Toy Story 3 avslutade Woodys historia med Andy perfekt, under en lång tid pratade vi inte ens om att göra en till Toy Story-film. Men när Andrew, Pete, Lee och jag kom på den här nya idén kunde vi helt enkelt inte sluta tänka på den. Det var så spännande, jag visste att vi måste göra den här filmen – och att jag ville regissera den.”

Vi vet inte mycket om den nya idén ännu, men vi på redaktionen tror att den nya filmen kommer bli riktigt bra och har höga förhoppningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.