The Body Shop lanserar en ny doftserie!

Full Flowers är en ny doftserie med parfymer med färgglada dofter som inspirerats av blommans alla delar. Fyra intensivt blommiga dofter som stannar kvar länge på huden. Varje Eau de Parfum präglas av en blomma: ros, iris, ylang ylang och apelsinblomma. Noterna av mjuka blomblad, träiga stjälkar, saftig frukt och söt kåda smälter ihop till djupa och omväxlande dofter som hela tiden överraskar och utvecklas.

De nya parfymerna är är dessa fyra.

En av de nya parfymerna är Full Rose med en huvudingrediens med rosenolja från de handplockade damascenerrosor i Grasse, Frankrike.Den har en framträdande fräsch och aromatisk doft från amascenerrosor, pelargonblad och kardemumma.

Nästa parfymdoft är Full Iris som man har odlat och skördat i södra Frankrike under några år. Den har en mjuk och träig doft med främsta glimtar av enbär ,cederträ och irisblommor.

Den tredje parfymen Full Orange Blossom har en fräsch och citrusaktig doft där apelsinblomman tillsammans med bergamott och vetiver dominerar.Här har oljan från apelsinblommans knoppar utvunnits och skördats för hand i Egypten med en traditionell metod.

Den fjärde och sista parfymen Full Ylang Ylang är berikad med olja från ylang ylang-blommor som har handplockats på Madagaskar. Skördningen sker med traditionella jordbruksmetoder för att få fram en olja av bästa kvalitet.

Doftkollektionen lanseras 11 april i butik och online.

The Body shop är emot djurförsök sedan 1989.

THE BODY SHOP är ett globalt varumärke,som grundades 1976 av Anita Roddick i engelska Brighton. Body Shop tillhandahåller etiska och hållbara produkter för kroppsvård, hudvård, hårvård och makeup. I dag finns ca 3 000 The Body Shop-butiker i över 75 länder.

2022 utnämndes The Body Shop för fjärde året i rad till Sveriges mest hållbara skönhetsvarumärke enligt Sustainable Brand Index™.

The Body Shop var det första globala skönhetsföretaget att börja kämpa mot djurförsök 1989. Sedan dess har företaget fortsatt sitt arbete för djurens rättigheter. 8,3 miljoner människor skrev under kampanjen Forever Against Animal Testing för att stoppa djurförsök globalt, och när EU förbudet mot djurförsök igen hotas av nya testkrav var The Body Shop medgrundare till medborgarinitiativet Save Cruelty Free Cosmetic – som 2022 nådde målet på en miljon höjda röster för hålla EU fritt från djurförsök inom kosmetik.

Det aktivistiska varumärket kommer att vara helt veganskt och certifierat av The Vegan Society under 2023.

Kommentarer är inaktiverade.