Tävla om Summer Sparkle Polish ifrån Face Stockholm.

nagel

Nu har en utav er chansen att vinna två nagellack ifrån Summer Sparkle kollektionen ifrån Face Stockholm.

Tävlingens pris
2 stycken nagellack ifrån Summer Sparkle, Face Stockholm.
”These three sparkling shades are the perfect accents to all your summer fun activities — beach, festival, picnic, or just cooling by the AC.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna nagellackspaketet, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vad heter grundaren som ligger bakom Face Stockholm?

Tävlingen pågår till och med den 31/10.

9 kommentarer på “Tävla om Summer Sparkle Polish ifrån Face Stockholm.

 1. Carola L skriver:

  Jag har en dotter som älskar att måla sina naglar – dessa två skulle passa henne perfekt till julens alla uppträdanden!

  http://mammamuh.blogg.se/tavla/2014/october/nagellack-2.html

 2. Jeanette skriver:

  Svar: Gun Nowak

  Jag vill gärna vinna så jag får lite snygga vinternaglar.

 3. Emma skriver:

  Jag är gärna med och tävlar!

  Svar: Gun Nowak

  I November ska jag på min alldeles första Möhippa och bröllop!
  Temat på möhippan är Confetti där man själv får klura ut vad man anser är just confetti!
  För mig är det utan tvekan färgglatt precis som första nagellacket! Skulle vara så himla kul att få äran att bära detta underbara nagellack. Jag känner att jag har lite press på mig att impa på mina naglar då 2 av möhippa brudarna är just nagel fixare.
  Det andra nagellacket skulle jag vilja ha på brölloppet! Temat är grönt och jag kan ana lite gröna toner i lacket. Skulle bli perfekt!

  Håller alla tumnaglar och tånaglar jag har att jag blir den lyckliga vinnaren!

  Har tipsat i min blogg: http://kiwigiirl.blogg.se/2014/october/tavling-nagellack.html

 4. liselotte skriver:

  Jag är gärna med och tävlar. Grundaren heter Gun Nowak . Vill gärna vinna för jag är så dålig på att sköta om och måla mina naglar, men skulle jag vinna dessa fräcka nagellack så skulle jag verkligen ta mig tiden att måla mina naglar med dem, de är ju urläckra. Mvh Liselotte

 5. Millah skriver:

  1. Gun Nowak
  2. Jag är en riktig nagellackstjej och efter att ha jobbat i kök en längre tid då jag inte har fått måla naglarna så känns det så roligt nu när jag har börjat Studera och får måla naglarna. Jag älskar att variera och testa på nytt och dessa färger var verkligen fina. Och det bästa märket!

  Hoppas verkligen på tur! Kram // Millah
  millahoman@hotmail.com

 6. Maria Karlsson skriver:

  Grundaren heter Gun Nowak.
  Jag skulle gärna vilja vinna då mina naglar är det största problemområdet när hösten kommer. Dem blir sköra och har en tendens att dela på sig, så detta gnistrande härliga nagellack skulle bli ett härligt ljus nu i mörkret. Glada färger blir en härlig kontrast till allt mörkare årstider och självklart få möjligheten att glänsa lite extra med snygga naglar! 🙂

 7. Emelie Johansson skriver:

  Jag är gärna med 🙂

  1. Gun Nowak
  2. Jag har varit en sån tjej som rivit av naglarna i flera år. Men sedan i juni har jag låtit naglarna växa och jag låter bli dem. Det känns riktigt bra och roligt 🙂 händerna ser slankare ut med långa naglar och det är roligt att få fixa till dem. Därför vore detta en kanon vinst för mig att kunna göra fina naglar 🙂 nu när jag äntligen har några 😉

  Hoppas på tur!
  Kram Emelie
  x_emelie@hotmail.com

 8. Karin skriver:

  Svar: Gun Nowak
  Här hemma är det inte riktigt jag som är nagellackstokig. Istället är det mina två äldsta killar, på 2 och 4 år, som är besatta av nagellack. På fredagarna när jag är ledig från jobbet vill dom ofta att vi ska ta fram lådan med nagellack och sen börjar festen. Ju fler färger, desto bättre är deras devis. Dessa färger skulle göra succé här hemma så jag hoppas på vinst:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.