Tävla om ett valfritt smycke

TävlingVK Design drivs av Viktor Pettersson som designar, tillverkar och säljer smycken i flera spännande material! Och nu, i samarbete med Unga Föräldrar, så har ni chansen att vinna ett valfritt smycke från VK Design, till ett värde av 300 kronor!

Tävlingens pris
Valfritt smycke från VK Design till ett värde av 300 kr.

Så här tävlar du:
Svara på tävlingsfrågan nedan och gilla VK Design.se på Facebook.

Vilket smycke skulle du unna dig om du vann tävlingen?

Tävlingen pågår till och med den 25 mars. 

3 kommentarer på “Tävla om ett valfritt smycke

 1. Cissi Juhlin skriver:

  Hej
  skulle välja smycket Annika. Han gör så fina smycken o det skulle passa bra nu när våren kommer.
  mvh Cissi

 2. liselotte skriver:

  Jag är gärna med och tävlar. Gillar på facebook, liselotte andersson. Har jag tur att vinna vill jag ha det fina halsbandet Louise, http://www.vkdesign.se/product/louise-halsband
  Mvh Liselotte

 3. Louise skriver:

  Gillar och om jag vann denna tävlingen skulle jag önska mig armband maud av hela mitt hjärta, pga nattkrage kan jag ej ha halsband så jag satsar allt på armband och har alltid velat ha ett spdant ¨öppet¨armband men äger fortfarande inget .
  Håller tummar och tår
  MVH Fruwallen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.