Tävla om biljetter till Harry Potter: The Exhibition

HPTE
Nu har en utav er chansen att vinna två biljetter till Harry Potter: The Exhibition på Nya Parken i Norrköping.

Tävlingens pris
2 biljetter till Harry Potter: The Exhibition.
”Från det ögonblick som du kliver in till Harry Potter™: The Exhibition omges du av trollkarlens magiska värld. En del av de lyckliga besökarna delas in i Hogwarts™ olika hus och sedan leds alla in i utställningen där resan genom favoritscener från Harry Potter-filmerna börjar. Utställningen presenterar scendekorer från filmernas mest populära platser exempelvis Gryffindors™ allrum och sovsalar, klassrummet för trolldrycker och örtlära samt den Förbjudna skogen – som alla är fyllda med hundratals autentiska föremål, kostymer, och varelser som användes vid inspelningen av den storslagna filmserien.

Förutom de vackra miljöerna och dekorerna, finns flera interaktiva element. Gästerna får komma in i Quidditch™-arenan och får dessutom möjlighet att kasta en Quaffle-boll, dra sina egna Mandrakes i klassrummet för örtlära och även uppleva Hagrids stuga och sitta i hans stora fåtölj.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna biljetterna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

När hade Harry Potter: The Exhibition sin Europapremiär och i viken stad?

Tävlingen pågår till och med den  25/8. 

 

6 kommentarer på “Tävla om biljetter till Harry Potter: The Exhibition

 1. Sara skriver:

  Jag vill gärna vinna biljetterna för att jag hela sommaren velat gå och titta, men inte haft ekonomi till det. Man har hela tiden fått prioritera barnens behov. Framförallt dottern på 1 år som har massa mat allergier och hennes kost behöver special beställas till löjligt högs priser.. Är mamma till tre barn under 4 år, och dessvärre blir man inte rik av att gå på föräldrapenning 🙂

 2. Maud Lindberg skriver:

  HEJ! Svaret är Norrköping,
  jag bor i Nyköping en lagom dagstur,att åka dit till Harry Potter vore toppen.

 3. Helena skriver:

  29 maj 2014 i Norrköping var det premiär. Vi har pratat om att åka på utställningen men det har inte blivit av. Hoppas på att få överraska med en utflykt och ett besök på utställningen jag hört så bra om.

 4. Lottiz skriver:

  Jag är gärna med och tävlar. Det skulle vara fantastiskt att få ta med mig min 9 åring som är ett Harrypotter fan. När man har fyra barn behöver man små utflykter med bara ett barn så de kan få lite egen tid.

  Svaret på frågan är: 29 maj 2014 och Norrköping.

  Håller tummarna
  Med vänlig hälsning
  Lottiz
  http://lottizdays.se
  lotten_81@spray.se

 5. Marlene skriver:

  Norrköping
  Det skulle vara skoj med en utflykt 🙂
  mrinda@swipnet.se

 6. Martin skriver:

  Hej.
  Svaret är i Norrköping den 29 Maj.

  Det skulle vara kul aktivitet som bryter av vardagen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.