Tävla om biljetter till Cirkus Scotts- julcirkus i Stockholm.

10648341_795352313850018_8285610506969534450_o
Nu har en utav er chansen att vinna 2 stycken 1:a parkettbiljetter till valfri föreställning utav Cirkus Scott – Julcirkus i Stockholm.

Tävlingens pris
2 stycken 1:a parkettbiljetter till valfri föreställning utav Cirkus Scott – Julcirkus i Stockholm
”En show fylld av komik, adrenalin och poesi. Tomten har sedan tidernas begynnelse uppfyllt stora som små barns önskningar, i år är det Tomtens tur! Tomtenissarna tillsammans med Robert låter Tomten önska sig vad han vill ha i julklapp.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan nedan och motivera varför just du ska vinna biljetterna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vilka två städer besöker Cirkus Scotts Julcirkus?

Tävlingen pågår till och med den 20 november.

6 kommentarer på “Tävla om biljetter till Cirkus Scotts- julcirkus i Stockholm.

 1. […] TÄVLA HOS UNGA FÖRÄLDRAR […]

 2. Jag har tipsat i min blogg

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/11/10/cirkus-2011/

  Jag var ute på deras hemsida men det kommer bara upp att det är i Stockholm. Även i videosnutten. Så Stockholm får bli mitt svar även om ni säger att det är i två städer.

  Melvin har inte varit på riktig cirkus (utan bara en med några clowner) så han skulle älska att få gå på detta.

 3. På hemsidan kan jag endast se att föreställningen äger rum i Stockholm. Men på evenemangskalendern så äger julcirkusen rum i London, Paris, Rom, Berlin och i de flesta huvustäderna runt om i Europa. Men mitt svar får väl bli Stockholm.

  Vi har aldrig tagit med våran 4 åring på cirkus, det vore sååå himla roligt att få uppleva en kväll tillsammans i en färgsprakande show, Håller tummarna!!

 4. Helena skriver:

  Eftersom att ekonomin inte är den bästa just nu, p.g.a långtidssjukskrivning så har vi inte råd med biljetter. Mina barn har aldrig varit på cirkus och det vore roligt att få överraska någon av dem med lite egen tid under denna magiska show!

  Jag finner dessvärre bara information om att showen hålls i Stockholm, både på deras hemsida och även i deras videoklipp. Så mitt svar får bli Stockholm.

  Nu håller jag tummarna! <3

 5. Linda Ingmarsson skriver:

  jag får bara upp att julcirkusen besöker stockholm så det får bli mitt svar. Vore fantastiskt roligt att ta med min dotter på detta då hon aldrig varit på cirkus och ej heller i vår huvudstad. Hon älskar cirkus som hon sett på tvn

 6. Tatyana skriver:

  Jag har letat överallt men överallt står det bara Stockholm. Finns ingen mer stad. Går bara att boka biljetter till Stockholm så finns ingen information om någon annan stad någonstans.

  Vår dotter fyller 4 år den 27 december. Det vore en perfekt födelsedagspresent till henne, även om hon skulle få presenten lite i förskott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.