Rysligt halloweenfirande på Kolmården!

Kolmården HalloweenFoto: Kolmårdens Djurpark, Parkandresorts

Nu är det återigen dags att plocka fram den bästa halloweenkostymen, och förbereda inför årets roligaste halloweenfirande på Kolmårdens Djurpark. Under fem dagar förvandlas Kolmården till en rysligt rolig plats med ett halloweenfirande för hela familjen! Den 28 oktober till 1 november har Kolmårdens djurpark öppet kl. 10-17.

På halloween rör det sig nämligen många väsen i Kolmårdens dunkla skogar, allt från gastar, häxor, vampyrer och spöken. Och alla har de lämnat sina hålor för att bege sig till den årliga spökbalen! Under spökbalen ska vinnaren i årets spöktalangjakt koras och parkens alla spöken kommer samlas för att dansa med barnen i ett rysmysigt disco.

Möt även ambulerande bandet Stormfrun som bjuder på livlig piratmusik runt om i parken. Med spännande föreställningar, en magisk eldshow och ruggig varelsesafari bjuder magiska häxor, busiga gastar och hungriga vampyrer på ett rysligt bra halloweenfirande för både stora och små. Vidare kan du se föreställningen Häxornas minimusikal ”Våga vara den du är” under dessa dagar, och givetvis kan du förutom roliga och spökiga upplevelser uppleva delar av djurparken, se delfinshowen Life, åka Safari och träffa Bamse i vårt spökfria Bamses Värld.

Ni kommer kort sagt aldrig kunna ana vilka överraskningar som väntar runt hörnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.