Recension: LEGO Elves – Naidas storslagna äventyrsskepp

41073_box_big
LEGO är mycket populärt ibland barn, och det har det varit i många generationer, och kommer med stor sannolikhet vara i många generationer till. Det senaste åren har det kommer allt fler och fler nyheter, och en av det allra senaste i raden av alla nyheter är LEGO Elves som släpptes i slutet av februari.

Innehåller två minidockor: Naida Flodhjärta och Aira Vindvissla.

Artikelnummer: 41073
Rek. ålder: 7-12 år
Antal delar: 312 st
Lanseringsår: 2015

Vi lät vår testpilot Alva, 7 år få testa på nyheten LEGO Elves – Naidas storslagna äventyrsskepp. Paketet med LEGO innehåller 312 stycken delar och rekommenderad ålder är 7-12 år. Vi kom ganska snabbt överens om att åldern var väldigt bra anpassad då det är rätt många delar och lite svårare beskrivning. Det positiva för mig som förälder var att det sysselsatte Alva en bra stund, och att hon efter mycket klurande för att få ihop båten lekte länge med den efteråt. 

Andra fördelar vi gillade var att den färgmässigt inte är för ”tjejig”, och att det faktiskt är ett äventyrsskepp vilket gör att Kalle, 8 år gärna ville vara med och leka. Det blev nämligen väldigt naturligt att väva in hans andra LEGO serier in i leken där det även fanns båtar av olika storlekar. Kort sagt kan vi avrunda med att skriva att vi varmt rekommenderar vidare LEGO Elves som ni finner ibland annat i butiken Skavileka.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.