Pressbyrån Go – första obemannade butiken

Pressbyrån Go
Bild från Pressbyrån av deras nya koncept – Pressbyrån Go.

Pressbyrån lanserar det nya konceptet Pressbyrån Go. Tanken med konceptet är att de ska fungera som ett tillskott till Pressbyråns befintliga butiker och erbjuda en helt ny nivå av tillgänglighet, både när det kommer till placering och öppettider.

I ett första skede kan Pressbyrån Go till exempel dyka upp i större kontorsbyggnader, hotellobbys eller sjukhus, men på sikt även som helt fristående butiker på gator och torg. Sortimentet anpassas efter det specifika läget.

För att kunna handla laddar kunden vid första besöket ner appen Pressbyrån Go och scannar sedan en QR-kod vid ingången till butiken. Varorna som kunden plockar registreras automatiskt i en virtuell varukorg med hjälp av kameror i taket och integrerade vågsensorer. Efter en enkel utcheckning är allt klart.

Den 11 juni 2020 öppnades första butiken. Butiken är en integrerad del av en större Pressbyrån på Strandbergsgatan 55, på Kungsholmen i Stockholm. Här får man som kund möjlighet att uppleva den nya lösningen i en trygg och välbekant miljö.

Har ni varit i den nya butiken? Vill ni dela med er utav er upplevelse? Hör i så fall gärna av er till oss på ungaforaldrar@live.se. Ni andra som inte varit där ännu, vad tycker ni om konceptet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.