Novasols semesterhus – Klint, Danmark

1968 startades en stugförmedling med några få stugor i Norge. Idag har Novasol över 50.000 semesterbostäder i 19 länder. Eftersom utbudet är så stort så finns det alltid en semesterbostad för dig. Här kan du hyra stuga, hus eller semesterlägenhet i hela Europa. Semestern börjar här!

I utbudet kan du välja mellan allt från att hyra stuga nära havet i till exempel Danmark, till att hyra hus med pool i länder som Kroatien, Spanien och Italien. Självklart kan du även boka boende hos de som både ligger nära vatten och har en egen pool.

Vi har bott en gång tidigare i Novasols semesterhus på Jylland. Men denna gång var vi lite nyfikna på att se något nytt. Så vart hamnade vi? Jo, vi i hamnade på härlig, spännande semester i Odsherred i nordvästra Själland. Så här långt norrut har vi aldrig varit förr.

Är du redo för en härlig, spännande semester i Odsherred i nordvästra Själland ?

Odsherred är ett område (halvö) på nordvästra Själland i Danmark, bl.a. inkluderande staden Nykøbing Sjælland och den mindre halvön Sjællands Odde. Västerut ligger Stora Bält och i öster Isefjorden.Sedan 2007 tillhör Nykøbing-Rørvig kommun och Trundholm samma kommun.Semesterhuset vi hyrde låg i Nykobing.

Semesterhuset i Nykobing är ett stort inbjudande med en stor trädgård. Huset ligger väl avskärmat från grannarna så här kan du verkligen slappna av och njuta av vistelsen. 

Huset ger sinnesro genom det stora fönstren med mycket solljus, och är smakfullt möblerat.

Själva huset består av tre sovrum med dubbelsängar, det är ett öppet kök och vardagsrum.Det finns 2 toaletter varav den ena har en tvättmaskin.Till huset finns 2 terrasser en på framsidan och en på baksidan. Detta gör att du kan njuta av dina måltider utomhus i solen eller i skuggan. Under tiden kan barnen leka på gräsmattan.

Husets terrass

Det finns flera sätt att åka hit beroende på från vilket håll du kommer ifrån.Vi kom själva nerifrån södra Själland då vi åkt genom Tyskland innan.Men om du kommer från Sverige och vill åka hit rekommenderar vi att ta färjan över mellan Hundested på Halsnæs i öster och Rørvig på Odsherred i väster över Isefjordens mynning på norra Själland.Överfarten, som tar ungefär 25 minuter, sköts av två färjor: M/F Isefjord och M/F Nakkehage.Då kan man åka Helsingborg till Helsingör och sedan denna färja.

Huset inuti

Närmsta stad är Nykøbing S, där det finns mysiga butiker och kaféer. Men här finns också Sommarland Själland som ligger på Själland i Danmark (Gl. Nykøbingvej 169, 4572 Nykøbing S).

Vi tillbringade några härliga dagar i detta vackra hörn av Själland, och älskade den danska miljön och alla de små smultronställena man kan hitta.

Detta semesterhus kan du också boka här via Novasol.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.