LEGO® DUPLO® serie för de allra yngsta

DUPLO har varit en av de allra mest populära leksakerna för de allra minsta sedan starten 1969. Kännetecknade för DUPLO produkterna har ända sedan dess varit säker och kul lek som hjälper barn att utrycka sin kreativitet och fantasi genom lekfullt lärande. Runt den grundfilosofin arbetar ett stort antal produktutvecklare som hela tiden säkerställer att DUPLO sortimentet utvecklas i takt med att barns intressen och lekar förändras. Det är också dessa insikter som lett fram till DUPLO favoriter som Disney Princess, Cars & Nalle Puh, liksom den nya serie som nu presenteras för de allra yngsta LEGO fantasterna.

Nu introduceras en av de mest spännande nyheterna på länge, när de populära DUPLO klossarna får hjul och dragsnöre. Den nya serien som framför allt riktar sig till barn i åldern 1,5 till 3 år, består av tre olika produkter som är en bra första introduktion till den kreativa och fantasifulla DUPLO leken.

De nya produkterna finns i butik från mitten av januari, med ett rekommenderat cirkapris på 149 – 199 kronor. Men redan nu kan ni spana in deras hemsida för mer information om barns lek och deras produkter. Ni bör inte heller deras gratis DUPLO app för smarta telefoner som låter barnen lösa enkla men inspirerande uppgifter på egen hand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.