Konfirmationmottagning – tips inför dukningen

Är det dags för konfirmationsmottagning? Då är det dags att fundera över hur borden ska dukas och dekoreras. Vi brukar säga att ett konfirmationsbord ska representera konfirmanden. Det i praktiken innebär att man bör lägga ner lite tid på att planera vilket tema som passar bäst.

Ett tips vid val av tema är att utgå från konfirmandens intressen, till exempel någon sport, djur eller kanske gaming. Det går även alldeles utmärkt att utgå från konfirmandens favoritfärger. Enklast är att låta konfirmanden själv delta i planeringen.

Oavsett vilket tema eller vilken stil ni väljer så rekommenderar vi att ha en röd tråd genom festens olika delar, så dekorationerna, bordsdukningen och bordskorten skapar en helhet för dagen.

Är det dags för konfirmationsmottagning? Då kan ni duka med denna donut tavla i vitt/guld.

Donut tavla vit/guld

Häng upp dina läckra donuts på denna enkelmonterade tavla och låt dina gäster ta del utav denna unika dekoration. Tavlan rymmer 9 st donuts och du kan enkelt variera utefter smak, färgkombination eller allergier så det passar alla.

Psst! Tavlan kan återanvändas vid fler tillfällen vilket gör den extra bra.

Dags för konfirmationsmottagning? Då passar dessa ballonger bra.

Ballonger Konfirmation & dop, 6-pack

Dekorera konfirmationsmottagningen med vackra och passande ballonger. Dessa ballonger kommer i två designer, den ena med texten ”God Bless” i guld och den andra med ett guldkors i en blomsterkrans i grönt och guld. 

Dessa ballonger kan fyllas både med helium och luft vid användning.

Duk rektangulär vit

En vacker rektangulär duk av mycket hög kvalitet i vitt är perfekt att duka borden på konfirmationsmottagningen med. Duken är tillverkad av 100 % polyester som är både lätt att tvätta bort fläckar från och lätt att stryka. Duken håller form och utseende efter åtskilliga tvättar, och finns i storlekarna 140 x 170 cm och 180 x 300 cm.

Är det dags för konfirmationsmottagning? Då passar dessa vackra och eleganta servetter i vitt och guld perfekt.

Servett konfirmation och dop, 20-pack

Vackra servetter som matchar det utvalda temat är ett måste. Dessa vackert eleganta servetter som är vita med guldfärgat mönster och ett kors passar utmärkt till såväl konfirmation såsom dop.

Engångsassiett vit/guld 18,5 cm, 6-pack

Duka borden med en vit engångsassiett med guldkant. Dessa tallrikar är i storleken 18,5 cm och kommer i ett 6-pack.

Engångsmugg vit med guld kant, 6-pack

Matcha det tillhörande vita assisterna med guldkant med dessa eleganta engångsmuggar. Levereras i ett 6-pack och passar bra till de allra flesta tillställningar.

Är det dags för konfirmationsmottagning? Då passar dessa randiga sugrör i vitt och guld perfekt.

Sugrör guld/vit Randiga, 10-pack

Duka borden med randiga sugrör i papp i färgerna guld och vitt. Levereras i 10-pack och funkar utmärkt såväl till konfirmationsmottagningen såsom till kalaset, festen eller bröllopet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.