Kavli Hot Mjukost – världens hetaste mjukost?

Kavli vänder upp och ner på sin mjuka ost och lanserar det nya konceptet Kavli Hot Mjukost som består av tre rykande heta smaker; Hot Jalapeño, Smokey Chipotle och Spicy Guajillo. Kombinationen av krämig ost och het chili gör mjukostarna perfekta till alla typer av enkel mat som wraps, toast och tortillas, men passar även till att toppa allt från grillen eller användas som het dipsås till pommes och grönsaker.

I den nya serien är förpackningen upp- och nervänd och med ett stort lock står tuben stadigt. Kavlis mjukostar kräver inte kyla, har lång hållbarhet och i nyheterna kombineras både ost och hetta. En perfekt mix helt enkelt!

I produktserien Kavli Hot hittar du följande tre nya mjukostar:

Jalapeño är en het och frisk chili som smakar lite som grön paprika men med explosiv hetta. Chilisorten är mycket populär i USA och Kavli Hot Jalapeño Mjukost är ren i smaken och passar utmärkt till en amerikansk klassiker som steak sandwich.

Chipotle bidrar med fina rökiga toner och ger en omedelbar smak av den amerikanska södern. Den karaktäristiska heta rökigheten i kombination med mild krämighet från osten gör Kavli Smokey Chipotle Mjukost till en favorit att toppa burgaren med.

Guajillo är en chilisort som har en välbalanserad hetta med fina toner av syrliga röda bär och örtigheten i grönt te. Kavli Spicy Guajillo Mjukost har förutom pepprigt chilisting också inslag av sötma från tomat. Passar på ostigt tilltugg som quesedillas och i matiga wraps.

Nyheterna lanseras vecka 19 i dagligvaruhandeln och det rekommenderade ca priset är 35 kr. Kavli Hot hittas i samma hylla som resterande sortiment Kavli mjukost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.