Julklapps tips från Sverigemotiv

 

Sverigemotiv är ett svenskt företag som grundades 2015 av Jörgen Dahl och har sitt ursprung I Kalmar.

Sverigemotiv.se erbjuder unika motiv av byggnader, minnen och platser. Med en tydlig nisch, stort fokus på kvalitet och ett modernt grafiskt uttryck är tanken att dessa stilrena motiv ska fylla det tomrum som finns på alla hemkära människors väggar. 

 

För att kunna  trivas i våra hem söker vi efter en personlig inredning . Här på  Sverigemotiv.se kan du beställa  posters/brickor och tavlor med kända byggnader och platser från världens alla hörn.
Har du exempelvis  varit i  Norrköping och besökt Rådhuset eller Strykjärnet och vill ha ett minne  ? Eller har du en stor kärlek för speciell stad? Kanske din hemstad?

Vi på redaktionen har många fina minnen från somrar på Öland .Så vi föll direkt för brickorna med Ölandskvarn och fyren Långe Jan .Brickorna går bra att diska i en diskmaskin och är tillverkade i Sverige.

Har du beslutsångest för att hitta julklapp/present  till släkt vän eller kollega, så rekommenderar jag att du kollar in Sverigemotiv.se .Men är osäker på vilket motiv du ska välja kan du istället överlämna ett presentkort. Leveransen sker snabbt .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.