Julkalender 2018 – Lucka 9

I samarbete med Coolstuff.se har en utav er chansen att vinna en Zenkuru® Kroppskudde.

Tävlingens pris
En Zenkuru® Kroppskudde, värde 695:-
”Täcket ligger ihoptrasslat mellan knäna. Huvudkudden har trillat ner på golvet. Ryggen känns sned och armen ömmar. Ja, att hitta en bekväm sovställning är inte det lättaste, och ibland känns det verkligen som om vi ligger vakna och vrider oss i timmar. Med vår u-formade kroppskudde blir det enklare att hitta en skön sovställning!

Zenkuru Kroppskudde är stor nog att ge stöd åt nacke, rygg och ben medan du sover, och du behöver inte längre offra täcket för att få den där bekväma ställningen för benen! Kroppskuddens u-form och kurvade insida följer din kropp och gör att du ligger både bekvämt och stabilt när du sover på sidan.

Kudden funkar dessutom jättebra när du vill halvligga med bekvämt stöd i soffan, och utformningen gör att det känns som att kura ihop sig i ett litet bo! Den u-formade kudden passar även jättebra som gravidkudde då den anpassar sig efter kroppen och ger behaglig avlastning och stöd åt både mage och ben medan du sover. Vår kroppskudde har ett avtagbart fodral som tål maskintvätt.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vart ligger Coolstuffs fysiska butik?

För större chans att vinna:
– Dela tävlingen vidare offentligt på Instagram eller Facebook.

– Följ ungaforaldrar.se och coolstuffsverige på Instagram.

– Gilla Unga Föräldrar och CoolstuffSE på Facebook.

Tävlingen pågår till och med den 9/12, kl. 23:59.

Kommenterar visas efter avslutad tävling.

31 kommentarer på “Julkalender 2018 – Lucka 9

 1. Paola Allegrini skriver:

  Coolstuffs fysiska butik ligger på Hamngatan 1 i Malmö.

  Denna vill jag inte ge till någon som är gravid,
  utan faktiskt till en äldre mans-individ!
  Min kära pappa, som restaurang arbetet i många herrans år.
  Som alltid sover illa och inte överallt får.
  Honom vill jag ge denna användbara och avlastande klapp,
  så han ständigt ligga sömnlös slapp.

  FB: Paola Allegrini
  Insta: mikkimuz

 2. Roxanne Munoz Rytting skriver:

  Svar: På Hamngatan 1 i Malmö

  Åh vad jag håller tummarna för denna vinst! Har bland annat fibromyalgi med kronisk värk i kroppen och inte blev det bättre under/efter graviditeten! Jag har massor med kuddar och annat i sängen för att försöka avlasta kroppen på olika sätt men de glider bara runt under natten.

  Gillar båda på Facebook (Roxanne Munoz Rytting) och följer båda, samt har delat, på Instagram (roxannesvardag)

 3. Ingela Norén skriver:

  På Hamngatan 1,malmö

 4. Sofia Bengtsson skriver:

  Svar: Hamngatan 1 i Malmö !
  Önskar , hoppas och delar med en väldans fast! Önskar denna till min fina svägerska som väntar sitt första barn efter många många års längtan ❤️ Vad skulle då annars vara bättre än en sådan här kudde !

 5. Tilda Bengtsson skriver:

  Svar: Hamngatan 1 i Malmö.
  Jag hade gärna velat vinna då jag har hört så mycket gott om denna kudde, men aldrig haft möjligheten att testa. Då min sömn för tillfället är störd pga medicinering, så hade det varit en dröm att kunna få en natts god sömn tack vare denna kudde.

 6. Ellen Eklund skriver:

  Coolstuffs fysiska butik ligger på Hamngatan 1, Malmö.

  Det vore så skönt att vinna denna sköna kudde, då min kropp är lite större så känner jag ofta värk i rygg om jag legat fel i sängen. Speciellt svårt är det när jag sover i en säng på exempelvis hotell och det inte är den sängen jag är van vid. Vi planerar att skaffa barn inom kort och då hade den vinst kommit extra gott tillhanda. Jag hoppas och tror att denna kudden skulle förvandla min sömn till riktig återhämtning.

 7. Jennyann Johansson skriver:

  Svar: Hamngatan 1 i Malmö

  Vilken underbar kudde. Den skulle passa mig perfekt då jag har en kronisk värksjukdom som är hemsk när jag ska sova. Ligger på sidan. Vaknar av värk i både axel och höft och måste byta sovställning. Detta upprepas hela tiden. Sover aldrig mer än 2 timmar i sträck, men man vänjer sig. Jag har faktiskt glömt bort hur det känns att sova 6 rimmar utan att vakna flera gånger.

  Förutom mina hälsoskäl är ju denna kudde mys för en singeltjej som mig. Jag hade länge min katt Heidi som kärt sov-sällskap, men i början av året lämnade hon jordelivet hastigt och oväntat 5 år gammal – och då kände jag mig ensam på riktigt och det gör jag fortfarande. Någon ny katt har det inte blivit, då jag inte känner mig känslomässigt redo ännu. Det får ta sin tid. Däremot är jag redo för en skön kudde och en bättre sömn. Sömnen kan inte bli sämre i alla fall.

  Gillar båda sidorna på FB under Jennyann Johansson samt på Insta under jennyannhbg.
  Har delat tävlingen via din FB-sida och även kommenterat.
  Glada hälsningar Jennyann

 8. Carola skriver:

  Jag har en dotter på 11 som har sömnsvårigheter. Vi har testat det mesta utan framgång. Hon pratar så ofta om att hon inte kan hitta rätt sovställning och hon brukar försöka korva ihop täcken och filtar för att få bra stöd. En sån här kudde tror jag hon skulle älska. Jag skulle så gärna vilja ge henne den.

  Coolstuffs fysiska butik ligger i Malmö, på Hamngatan 1.

 9. Titti skarp skriver:

  Hamngatan 1 i Malmö
  har länge önskat denna
  har oftast ont så jag vaknar flera gånger på nätterna och denna skulle hjälpa till en hel del
  hoppas på turen

 10. Amanda skriver:

  Åh så mysigt att ha den i sängen

  Svar: Hamngatan 1

 11. Robert Ilandersson skriver:

  På hamngatan 1 i malmö

  Vad underbart det hade varit att somna me den

 12. Camilla Sandmark skriver:

  Den ligger på Hamngatan 1 i Malmö.
  Gillar båda sidorna både på insta och fb och har delat tävlingen.
  Skulle vara en dröm att vinna denna! Har så länge tänkt att skaffa en men det har inte blivit av. Har ofta problem med ryggen så det skulle vara härligt om denna kunde hjälpa till att bli av med det onda.
  camillasandmark@gmail.com

 13. Marie Tranåker skriver:

  Butiken ligger på Hamngatan 1 i Malmö.
  Jag vill vinna så att jag kan överraska min gravida syster med denna kudde som blir till hjälp när hon ska sova
  / Marie Tranåker marietra87@hotmail.com Givetvis följer jag på sociala medier!

 14. Sandra Edinge Mulders skriver:

  Omg! Jag skulle verkligen behöva denna! Jag har så problem med min rygg att jag måste bygga en mur av kuddar som jag har benet och kroppen emot, nästan som att jag ligger på mage men muren av kuddar får mig att ligga lite mer på sidan. Problemet kommer varje gång jag ska vända på mig vilket är ganska många gånger per natt, då måste jag flytta alla kuddar till andra sidan. Med den här kudden så skulle jag slippa flytta runt på alla kuddar och jag skulle därför inte vakna så ofta på nätterna. Känner mig jämnt trött för att jag vaknar så ofta just för att kuddarna inte ligger som de ska.
  Butiken ligger på Hamngatan 1 i Malmö ❤️
  Gillar ungaföräldrar och coolstuff på insta: sandraedinge

 15. Nikolina Bengtsson skriver:

  Hamngatan 1 Malmö

  Har alltid velat prova denna kudde. Hoppas på vinst så att jag får göra det.

 16. Helena skriver:

  Hamngatan 1 i Malmö 🙂
  Denna hade varit perfekt så jag kan sova bättre, behöver alltid ha någon som håller om mig och min sambo är en sån som vill ligga helt själv med bara ett täcke som rör honom.

 17. Madelen Jansson skriver:

  Alltså det här är nog min drömjulklapp.
  Wilma är 9 månader och jag har ännu inte sovit över 4 timmar i sträck en enda gång sen hon föddes och ja månaderna innan det var det ju inte direkt någon bättre sömn. ‍♀️
  Tänk om jag fick sova skönt och bra, bara EN natt
  Adressen är hamngatan 1 i Malmö.

 18. På Hamngatan 1 I Malmö

  Jag är gravid I 15 veckan och känner redan nu att jag har svårt för att sova. Har börjat med kudde mellan knäna men det är så svårt att få den att ligga kvar. Jag vaknar flera gånger per natt för att jag får ont i höfterna mm. Känner jag min kropp rätt kommer den även behövas efter förlossningen i juni.

  Jag har gillat på både facebook ( S Alexandra Dahlberg) och instagram (@axdal.se)

 19. Eva skriver:

  Butiken ligger på Hamngatan 1 i Malmö!

 20. Mari B skriver:

  I Malmö på Hamngatan 1 närmare bestämt.

  Jag vill vinna detta då det är svårt att hitta en bra sovställning och när jag väl hittat en så vaknar något barn istället. Värst är det om det är det stora som vaknar då han har lite sovproblem. Ibland kan det ta 3h för honom att somna och frustrationen blir bara värre och värre ju mer klockan går. Så egentligen tror jag att det är han som får testa kudden så kanske vi slipper dessa problem. Helt klart värt att testa.

 21. MariaM skriver:

  Hamngatan 1 i Malmö. Älskade den affären när jag bodde i Malmö, de har så sjukt mycket roliga saker! Denna kudde hade varit toppen att vinna. Jag har efter mina graviditeter fått permanenta skador på höfter och även en dålig rygg (fast det är nog inte graviditeternas fel…). När jag vänder och vrider mig 8 sängen drömmer jag ibland om de där superdyra tempursängarna med formbara madrasser. Är dock inget som ligger först i prioriteringen, så dessa verkar jag vara ett oerhört bra substitut. Vem vet, kanske smärtan ger med sig?
  Gillar på fb.

 22. Pernilla skriver:

  Coolstuffs butik ligger på Hamngatan 1 i Malmö. Jag skulle vilja vinna eftersom jag är väldigt singel och skulle behöva något att krama om kvällarna. Något bättre än en kudde.

 23. Ana K skriver:

  I butiken på Hamngata 1 i Malmö har jag varit flera gånger, den ligger så smidigt när man går till tåget.
  Jag har lite ont i ryggen och sover ofta med en kudde på sida för att avlasta svanken. Vinsten hade varit perfekt att testa och det kan ju inte bli sämre. Jag gillar bägge på facebook (Ana Möller Kokol) och på instagram (anakokol) och delar på face

 24. Vide skriver:

  Svar: Hamngatan 1 i Malmö
  Motivering: Denna kudde ser helt underbar ut och jag skulle gärna sova med den 🙂

 25. Anna L skriver:

  Hamngatan 1 i Malmö

  Jag som har mycket smärtor i kroppen och periodvis svårt att hitta bra sömnskulle blir så hjärtans glad över denna vinst!

  @zemam på Instagram

  Anna Larsson på Facebook delar!

 26. Pierre S skriver:

  Hamngatan 1 i Malmö

  En superbra chans att f¨å sova´gott hela natten utan trassel med madrasser och täcken som kasar om kring!

 27. Maddie W skriver:

  Svar: Hamngatan 1 i MALMÖ.

  Jag födde igår barn, idag värker kroppen, men är så lycklig! Har inte sovit en blund, dottern ligger i ett babynest intill mig, så skulle jag också vilja sova! Med denna kudde skulle jag få en fin amnings- och sömnmöjlighet mitt i denna sömnlösa period!

 28. Camilla skriver:

  Hamngatan 1, Malmö
  Skulle va superskönt eftersom jag har reumatism och alltid ont. Följer på instagram som lillakarlsbyn och fb som Camilla Wiklund

 29. Heléna skriver:

  På Hamngatan 1 i Malmö. Jag har tänkt så länge att jag skulle sy något liknande då jag har så svårt att sova, försöker bulla upp med täcken och kuddar. Men det vill sig inte riktigt, är för trött för att få något gjort.

 30. Kattis Iveblad skriver:

  I Malmö.

  Litenskrutt på Instagram Följer på FB med.

  En kudde så skön, med den i min säng kanske jag min skönhetssömn kan få!

 31. Becky skriver:

  Hamngatan 1 i Malmö är rätt svar! Följer er på IG
  @sjevernasvetlost
  Becky bibi1212@hotmail.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.