Julkalender 2018 – Lucka 2

I samarbete med Önskefoto har en utav er chansen att vinna ett presentkort värde 1000 kr.

Tävlingens pris
Presentkort värde 1000 kr hos Önskefoto
Sedan önskefoto grundades 1974 har vi gått från att vara ett familjeägt postorderföretag som enbart framkallade fotoförstoringar till att 2011 bli en del av albelli och med det också en del av ett stort Europeiskt företag som hjälper människor att lysa upp världen genom att dela sina bästa stunder som väggdekorationer, framkallade bilder, kalendrar, kort och mycket mer.

Glöm inte att anmäla er till Önskefotos nyhetsbrev här på deras startsida (längst ner) för att få 50 kr rabatt på nästa beställning. Notera även att sista beställningsdag för att få hem julklappar innan jul är den 10/12. ”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vad skulle du köpa om du vann?

För större chans att vinna:
– Dela tävlingen vidare offentligt på Instagram eller Facebook.

– Följ ungaforaldrar.se och onskefoto på Instagram.

– Gilla Unga Föräldrar och Onskefoto på Facebook.

Tävlingen pågår till och med den 9/12, kl. 23:59.

Kommenterar visas efter avslutad tävling.

42 kommentarer på “Julkalender 2018 – Lucka 2

 1. Anja Lennartsson skriver:

  Jag vill vinna för att förstora något finnt svartvitt kort på mina fina barn.

 2. Amanda skriver:

  En förstoring av foto att rama in!

 3. Jessica Olofsson skriver:

  Jag skulle göra alla de där fotoböckerna som ligger och väntar på att göras. Mys första två år i bilder och en syskonbok till storebror. Ja foton finns det gott om

  Följer båda på Facebook

 4. Tommy Ax skriver:

  Hej hopp

  Jag skulle köpa en fotobok som jag fyller med vår semester från i somras, roadtrip genom sju länder i Europa med familjen. En riktigt höjdare, storstäder som Berlin och Wien, klättra i bergen i Österrike och bad i Kroatien bland annat.
  Många minnen för livet som jag vill föreviga i en fotobok…

  Ha det fint
  Tommy

  (Följer och gillar så klart)

 5. Julia skriver:

  Jag skulle köpa en härlig fotobok över min och min sambos första långresa tillsammans i somras. Vi var på Hawaii i två veckor och det finns många fina minnen att sätta på print!

 6. Sofie Altuntas skriver:

  Jag är gärna med <3

  Följer båda sidor på IG – sofie_altuntas
  Gillar båda sidor på FB – Sofie Altuntas

  Jag skulle förstora ett familjefoto från en fantastisk resa vi gjort. Ofta händer det att man bara lagrar sina foto på en extern hårddisk. Skulle vara kul att få tummarna loss och ta fram dessa och rama in.

  Gillar och delar dagens lucka på FB (Sofie Altuntas)
  https://www.facebook.com/sofie.lindholm.61/posts/1996863947057151

  Håller tummarna

 7. Sandra Edinge Mulders skriver:

  Åh vilket fint pris! Jag skulle köpa en stor fotobok till min dotters farmor. Då hon bor i Nederländerna så har hon missat så mycket av Emelies liv, och därför vill vi åtminstone kunna ge henne en fin fotobok som hon kan titta i när hon saknar sitt barnbarn ❤️ Vi hade planerat att köpa en sådan i julklapp till henne, men jag fick punktering på bilen så där rök alla julklappspengarna
  Gillar på Facebook och Instagram.
  Instagram: sandraedinge

 8. Angela Weihs skriver:

  Jag skulle göra fotoböcker till min mamma som tyvärr har blivit dement och får svårare och svårare att minnas . Jag tro det skulle underlättar för henne att kunna bläddrar i böckerna med bilderna på mig och min familj, hennes barnbarn och barnbarnsbarn !

 9. Anna skriver:

  Mormor börjar tappa minnet. Vi skulle dela med oss av foton på mormors och barnbarnens eskapader, så att hon med bildens hjälp kan minnas lite längre!

 10. Charlotte Lundh skriver:

  Jag skulle köpa förstorningar på canvas eller plexiglas för att pryda våra väggar med vackra bilder på våra döttrar!

 11. Helena skriver:

  Jag hade förstorat upp ett kort för att ha i trappen, där ekar väggen tom och hade varit så mysigt att varje dag mötas av en bild på mina älsklingar.

 12. Ingela skriver:

  Hej

  Jag skulle köpa personliga muggar till hela familjen så slipper vi vidare diskussioner om att någon tog någons mugg. 🙂

  Kram
  Ingela

 13. Patricia skriver:

  Jag skulle skaffa en kalender 2019 med foton på min fina morfar som tyvärr dog för någon vecka sen till min kära mormor som saknar honom mycket. Hon skulle bli glad av att se en ny bild på honom varje månad. Håller tummarna

 14. Kristiina Söderström skriver:

  Hej!

  Fotoböcker till barnen! Att spara minnen som foton är det bästa, att plocka fram och se tillbaka och upptäcka hur mycket vi hunnit för det mesta. En glädje att ge barnen, en lycka att bevara och en minnesvärd sak för oss alla.

  Med vänlig hälsning
  Kristiina.

 15. Helena B skriver:

  Åå jag skulle helt klart göra en fotobok från vår resa i Italien i somras. En resa helt klard värd att sparas som minne i en bok. Kommer nog göra två likadana så att svärmor som var med också får en fin fotobok.

  Gillar båda på både insta och FB,

  Vänligen
  Helena

 16. MariaM skriver:

  Jag hade väldigt gärna framkallat en förstoring på mina underbara barn och satt upp i vardagsrummet. Vi har sparat en vägg just till detta ändamål, men framkallningen har inte blivit gjord…
  Gillar på fb.

 17. Hilma.helena skriver:

  ett antal fotoböcker till mina närstående som blivit barn på nytt. Demensboendepersonalen blev väldigt förtjusta i fotoboken om mammas liv, likaså hemtjänstpersonalen hos gubbvännen. Ibland kan ett minne från länge sedan poppa upp när ett foto visas!

 18. Mary Marie Jönsson skriver:

  Min son har precis fyllt ett år. Skulle vara underbart att få ordna en fotobok med alla bilder från vårt första år tillsammans 🙂 Hoppas vi har en chans på denna fina vinst från Önskefoto och er <3

 19. sandra skriver:

  jag skulle beställa ett gäng kalendrar med vår nyfödda dotter som motiv, och ge till släkt och familj <3

 20. Thingeling skriver:

  Hade velat göra en förstoring på mina små och gett till deras mormor då vi bor långt ifrån varandra så tror jag hon hade uppskattat det 🙂

 21. Mia Korch skriver:

  Jag skulle göra en fin väggkalender för det kommande året med roliga bilder på barnen, det vore även en perfekt julklapp till mormor och farmor!

  Följer er båda på instagram: @morsan.mia
  Följer er båda på facebook: Mia Korch

 22. Lottiz skriver:

  En drömvinst för en som fotograferar så mycket. Jag har mängder av bilder på datorn och har en dröm att få fixa fotoböcker av dem. En för speciella händelser och en för varje år. Böckerna ska sedan få stå på en hylla så gäster och familj lätt kan plocka ned o kika. Så fotobok skulle jag köpa om jag har turen med mig. Jag gör de tre extra momenten oxå för större chans.
  Lottiz Törnqvist
  Lottizdays@gmail.com
  http://lottizdays.blogg.se

 23. Roxanne Muñoz Rytting skriver:

  Har delat i storys på instagram (roxannesvardag) och taggat er
  Gillar båda på FB

  Jag skulle framkalla foton eftersom jag äntligen tagit tag i alla bilder på dottern. Första albumet från min graviditet/BB ska hon få i julklapp och sen är det dags att framkalla resten. En vinst hade varit en bra sporre att fortsätta sortera och framkalla och jag tror dottern verkligen kommer uppskatta albumen i framtiden.

 24. Linda R skriver:

  Skulle köpa en stor fotobok till min mormor. Hon brukar alltid få det i julklapp men i år har hon fått en barnbarnsbarn till så det blir ju extra många bilder!

 25. Rachel skriver:

  Hej! Nu förtiden har vi knappt bilder på oss i pappersformat, bara på mobilen:/ tänk när man är äldre och vill kolla tillbaka på sina bilder? Då finns det inga om vi inte har en fotobok! Om jag vann skulle jag mer än gärna vilja ha en fotobok med massa bilder på mig och min familj
  Mail: rachel.mrad@live.com
  namn: Rachel

 26. Josephine Malm skriver:

  Jag skulle använda det till min dotters 1 års dag och göra fotoböcker till farmor/farfar, mormor/morfar och oss själva såklart!

 27. Fröken Rödlök skriver:

  Jag hade gjort en fotobok med bilder från min och mina syskons barndom, skrivit ner minnen och fina saker och gett till mina föräldrar i julklapp för att de skall förstå hur fina de är, vad bra saker de gjort åt oss och hur mycket jag älskar dem. Jag vill vinna för att kunna göra detta möjligt, ett fint sätt att berätta min kärlek och tacksamhet för dem =)

 28. Emma F skriver:

  Helt klart två fotoböcker till barnen från hela 2018. Gjorde fotoböcker för två år sedan från vår Italien resa, detta blev en klart favorit hos barnen. Suttit och bläddrat hur mycket som helst. Denna vinst skulle få mig att få tummen ur.. fotokalendrarna är äntligen precis färdiga!

 29. Camilla Wiklund skriver:

  Jag skulle vilja ge en fotobok till mina föräldrar, med bilder på deras tre barnbarn. Följer på instagram som lillakarlsbyn och fb som Camilla Wiklund

 30. Anna L skriver:

  Min Mormor är 96 år
  och i år hon får
  en gåva med charm
  som jag vet gör henne varm
  en boka och en almanacka
  vårt sätt att henne tacka
  för allt gott
  som vi av henne fått
  Foton av barnbarn och barnbarnsbarn så många
  Ögonblick vi under gångna året fånga
  Finns det något mera värdefullt än tiden vi fick
  alla kärleksfulla ögonblick

  @zemam på Instagram

 31. Pierre S skriver:

  Jag har sett att de på Önskefoto har en cool grej att dekorera väggen med som är en fotoförstoring i plexiglas. Om jag vann skulle jag beställa två stycken -en till oss och våra ibland lite alltför vita väggar som jag vill pryda med en fin sommarbild av familjen och så en till mina föräldrar i julklapp av sina barnbarn.

 32. Sheila M skriver:

  Det är bebisfabrik här hemma just nu! Med tre täta barn på tre år, och återigen en höggravid mamma så har vi inte hunnit med att skriva ut, sortera och beställa fina fotoböcker med alla barnens bilder. Livet har helt enkelt kommit emellan. Vi håller alla tummar & små bebistår för vinst så att vi kan beställa fotoböcker och därmed skapa minnen för livet på de små. Risken är annars att vi blandar ihop samtliga bilder på barnen eftersom de liknar något oerhört! 😀 kram!

 33. Sheila M skriver:

  Det är bebisfabrik här hemma just nu! Med tre täta barn på tre år, och återigen en höggravid mamma så har vi inte hunnit med att skriva ut, sortera och beställa fina fotoböcker med alla barnens bilder. Livet har helt enkelt kommit emellan. Vi håller alla tummar & små bebistår för vinst så att vi kan beställa fotoböcker och därmed skapa minnen för livet på de små. Risken är annars att vi blandar ihop samtliga bilder på barnen eftersom de liknar något oerhört! 😀 kram!

 34. Emilia Ögren skriver:

  Jag skulle köpt flera förstoringar på min dotter för att kunna sätta upp i vårat nya hus.

 35. Jessica Sundberg skriver:

  Jag skulle göra en fotobok över sommaren som gått. Älskar att bläddra i fotoböcker, se tillbaka och minnas!

  jessicasundberg72 på insta

 36. Camilla W skriver:

  Åh…har länge tänkt göra en fotovägg, men har inte framkallat kort
  Med denna vinsten skulle det äntligen bli gjort!
  Skulle beställa bilder i olika storlekar och rama in
  fotoväggen kanske äntligen blir min!

 37. Marie linda olsson skriver:

  Gillar o delar på facebook som marie linda olsson
  Jag skulle förstora och framkalla kort på min son och mina syskonbarn och ge till mamma i julklapp!

 38. Elin H skriver:

  Jag hade beställt fotoböcker till sönerna med alla mobil-bilder som så lätt glöms bort. Så att vi tillsammans med barnen kan sitta och bläddra och minnas alla fina stunder tillsammans.

  God jul!

 39. Roberto skriver:

  Vi är inte rika på värdesaker eller pengar
  däremot har vi en miljon fotografier, i runda slängar.
  Med hjälp av Önskefoto kan alla bilder i vår laptop
  bli fotoböcker från barnens milstolpar och vårt bröllop.
  Stora som små stunder, kalas liksom vardag
  blir känslorika album som i ett trollslag!
  Värdefulla minnesböcker till dottern och sonen
  som vi älskar ända till månen!
  Önskefoto kan göra verklighet av fotoarkivet,
  som visar på vad som är viktigast här i livet!

  Jag följer er och Önskefoto på Instagram och Facebook!

 40. Carola skriver:

  Jag skulle så gärna vilja göra fotoböcker på barnen. Ni vet, det är ett av alla de där projekten som man bara skjuter på och skjuter på för att det tar sån tid att sätta igång. Men i våras fick jag veta att jag hade en tumör och då blev det plötsligt viktigt för mig att slutföra alla sådana saker som jag skjutit på, men som jag faktiskt gärna vill göra. Med all sjukskrivning som varit skulle det vara underbart välbehövligt med ett ekonomiskt tillskott så jag faktiskt kan ta tag i detta.

 41. F.K. skriver:

  Mamma som så sällan för möjlighet att umgås med kidsen pga hennes sjukdom skulle verkligen uppskatta att få i present fotoboken med alla stunder som hon missade.
  Feko // mutituti1@outlook.com

 42. F.K. skriver:

  Mamma som så sällan får möjlighet att umgås med kidsen pga hennes sjukdom skulle verkligen uppskatta att få fotoboken med alla stunder som hon missade från barnens utveckling.
  F. mutituti1@outlook.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.