Julkalender 2016 – lucka 21

I samarbete med Månssons har en utav er chansen att vinna ett valfritt Yankee Candle ljus i storlek large från den nya Holiday Party serien där följande ljus ingår Festive Cocktail, Star Anise & Orange, Macaron Treats och All is Bright.

Tävlingens pris
Ett valfritt Yankee Candle ljus från Holiday Party serien.
”Vi på redaktionen älskar Yankee Candle, och ljus i allmänhet.

Vi är därför extra glada att få tävla ut ett valfritt ljus från Holiday Party serien till en lycklig vinnare utav er.

Serien Holiday Party levereras i oktober/november, och innehåller dofterna Festive Cocktail, Star Anise & Orange, Macaron Treats och All is Bright. Den lyckliga vinnaren får chansen att vinna hem ett ljus med hela 150 timmars brinntid, som är perfekt att njuta utav nu till jul och nyår.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vilket doftljus utav det fyra vill du helst vinna från serien Holiday Party?

För större chans att vinna:
– Dela tävlingen vidare offentligt på Instagram eller Facebook.

– Följ ungaforaldrar_official och yankeecandlesweden på Instagram.

– Gilla Unga Föräldrar på Facebook.

Tävlingen pågår till och med den 31/12, kl. 23:59.

8 kommentarer på “Julkalender 2016 – lucka 21

 1. Carola L skriver:

  Jag skulle vilja vinna Festive Cocktail eftersom jag älskar doftljus och denna doft tror jag skulle passa så bra hemma hos oss.

  Gillar på FB så klart

 2. Tina C skriver:

  Jag skulle vilja tända All is Bright här hemma. Älskar att ha levande ljus och särskilt doftljus. Vi eldar upp värmeljus och kronljus på löpande band här hemma. Vi fick ett Yankee candle i bröllopspresent och det varade i ca ett år, tände det ett par gånger i veckan under de mörka månaderna. Fantastisk kvalitet och brinntid. Önskar återigen få äga ett så bra ljus. Följer er på FB.

 3. Jeanette skriver:

  Jag skulle vilja vinna ”all is bright”. Det är så mysigt med tända ljus så här på vintern och vi tänder massor med ljus så det hade varit väldigt roligt att vinna.

 4. Caroline L skriver:

  All is Bright vill jag vinna. Har aldrig testat ljus från Yankee Candle så jag hoppas på vinst.

 5. Emmy skriver:

  All is bright lät ju superhärlig! Tycker det är så mysigt att tända lite ljus nu när det är så mörkt ute så skulle gärna testa detta 😀 gillar och följer

 6. Anna Berglund Lundqvist skriver:

  All is bright skulle jag vilja vinna. Älskar doftljus men tyvärr tål inte dottern alltför starka dofter men yankee candels funkar finfint. Vill gärna vinna detta o sprida väldoft i vårt hem. Följer o gillar på insta annahillevi1970 o fb där jag oxå delar. https://www.facebook.com/anna.blund.5/posts/221971961588801

 7. liselotte skriver:

  Jag vill gärna vinna Macaron Treats för att kunna glädja min dotter med det, hon älskar doftljus men ekonomin tillåter inte riktigt Yankee candle ljus, så jag vet att hon skulle bli jätteglad över detta.
  Gillar på facebook, liselotte andersson

 8. Anja skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna ”All is Bright.” min dotter som älskar dessa säger att det ljuset doftar gudomligt. Vill tända det härhemma så härligt doft sprider sig och stämningsfullt ljus. Följer anja lennartsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.