Julkalender 2015 – lucka 3

3I samarbete med Springochlek.se har en utav er chansen att vinna ett par gymnastikringar.

Tävlingens pris
Ett par gymnastikringar
”Att hänga, gunga och trixa i ringar är både en rolig sak för barnen, samtidigt som det utvecklar motoriska grundfärdigheter för hela kroppen. Att hänga och balansera kroppen i olika positioner utvecklar en utmärkt kroppsbehärskning samtidigt som det tränar balanssinnet och styrka i hela kroppen – detta oftast helt omedvetet för barn.

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

När startades Springochlek.se?

För större chans att vinna:
Dela tävlingen vidare offentligt på Instagram eller Facebook.

Instagram: #ungaforaldrar_official, #tävling och #julkalender2015
Facebook: Tagga Unga Föräldrar och #julkalender2015

Tävlingen pågår till och med den 6/12.

43 kommentarer på “Julkalender 2015 – lucka 3

 1. Claire skriver:

  Juni 2015
  Jag tror att mina brorsöner skulle gilla de här! 🙂

 2. Margaretha skriver:

  Juni 2015
  Min barn älskar allt.Med gymnastik tänk att få en del av detta hemma

 3. Carola skriver:

  Juni 2015 öppnade de här i Sverige.
  Jag skulle vilja vinna för att jag tror att mina tre aktiva barn skulle ha stor glädje av dessa. De behöver dessutom muntras upp lite extra efter en långdragen vårdnadstvist där deras pappa hotat mig så mycket så vi tvingats bo på skyddat boende tre gånger på tre år.
  Har delat på FB.

 4. Jenny Sjöberg skriver:

  Jag har, som så många väldigt aktiva ungar, 3,5 och 1,5, och är dessutom gravid. Den här rastningen vore ju perfekt. Vi har gått på Familjegympa under hösten och där har de bland annat hängt i ringar. I källaren har vi lagt mjukt pusselgolv så där skulle de passa toppen!

  I Sverige sedan 2015 och i Finland sedan 2012.

  Delar på Facebook, https://www.facebook.com/jenny.sjoberg.52

 5. Hilda Andersson skriver:

  springochlek.se startades i år i juni. Jag hade velat vinna dessa ringar åt min systerson som snar tär 8 år!! Han är en livlig kille men som nog med stor fördel hade behövt jobba lite på sin balans!

 6. Malin Svensk Björck skriver:

  Hej!
  Jag har delat på instagram, malinsvenskbjorck

  Skulle vilja vinna för att ge dessa till min systerson.
  Han är superaktiv och klättrar runt som en apa ibland, haha.
  Så dessa skulle verkligen bli till glädje och nytta, för hans mamma speciellt som får nåt som sonen verkligen får klänga på.
  Ha en fin kväll!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 7. Jen skriver:

  Jag skulle vilja ge dessa i julklapp till min bästa kompis son. Han börjar komma upp i åldern då han börjar hänga och klänga och klättra på väggarna. Perfekt för deras stora hus med dessa fina ringar 🙂
  Svar på frågan: 2015

 8. MariaM skriver:

  Svar: juni 2015. Mina pojkar älskar att gympa och går på bansegympsaa sedan två år tillbaka. Nu är det julavslutning på söndag och sedan uppehåll hela julen. De har redan sagt att de längtar till våren när de får börja igen… Dessa ringar hade hjälpt till att få ut massa energi, träna smidighet och bara ha himla massa kul! Kanske jag också får låna en stund om jag har tur…

  Mvh
  Maria

 9. Malin E skriver:

  Svar: Juni 2015
  Min älskade underbara aktiva klätterapa som ogärna sitter stilla hade uppskattat att få hänga å flänga i sådana ringar.

 10. Anna Malin R skriver:

  Hej!
  Jag vill självklart vara med även jag och delar vidare på facebook så att fler hittar hit!
  Rätt svar är: juni 2015

  Mina barn älskar att sporta och delta i diverse aktiviteter,
  basket, gympa, fotboll…och andra roligheter!
  Dock märker jag som mamma av ett oroligt trendbrott,
  detta efter att de tillgång till en iPad och Smart Tv fått!
  Plötsligt är det program och spel av olika sorter som gäller,
  och irriterade, ledsna barn som står vid mina ben och gnäller!
  Får de inte spela ”så finns det ju inget annat de kan göra”
  oavsett vad vi föräldrar försöker med så tycks de inte höra!
  Tänk om tomten detta år gjorde entre,
  med ett par gymnastikringar! -Det skulle bli succé!

 11. Angelica Lundkvist skriver:

  Juni 2015! Skulle helst gärna vinna dessa ringar, så högst upp på min dotters önskelista:)

 12. liselotte skriver:

  Svarar juni 2015
  Såna här skulle jag tycka vore jättekul att ha, även mitt barnbarn, bra med saker där man rör sig.

 13. Amanda skriver:

  Svar: Juni 2015

  Har ett lekrum i källaren, och dessa skulle vara perfekt i det stora busrummet.

 14. Cissi skriver:

  Springochlek är ett nytt företag som grundades juni 2015! Vore perfekt med dessa i tjejernas lekrum, då kanske vi kan få Alice (mellantjejen) att sluta slänga sig i lampan (har faktiskt hänt både i köket och vardagsrummet) 😉

 15. 2015!

  Rasmus började förskoleklass nu i höstas, och hans stora favorit är gymnastiken. Med tanke på att både jag och Conny opererats för vår övervikt så är man såklart lite halvrädd för att barnen kan ta efter ens anlag för övervikt… vi uppmuntrar all form av rörelse. Promenad, cykel, bad, fotboll, bandy och ren gymnastik! Dessa ringar skulle med största sannolikhet vara en HIT här hemma, och vem vem, kanske har vi ett gäng blivande gymnaster?

 16. Carola L skriver:

  Svar: juni 2015
  Jag vill vinna för att vi behöver uppgradera vårt utegym! Där skulle dessa passa perfekt!

 17. Patricia skriver:

  Svar: juni 2015

  Ungarna i huset är överfulla med energi speciellt mycket nu när tomten är påkommande,så därför skulle dessa ringar passa perfekt i huset så får de gympa loss på dom 🙂

 18. Kristin skriver:

  Svar: juni 2015
  Skulle vilja ge dessa ringar till min brorsdotter som är en riktig klätterapa med mycket spring och lek i benen!

 19. Mari B skriver:

  juni 2015. Jag har en son som är en väldigt aktiv kille och med ett par ringar kan han trixa i oändligheten.

 20. Pierre S skriver:

  Juni 2015

  Vi har en kille med bus i blick
  tänk vilken lycka om han dessa fick
  klättra och fara om kring
  har rysligt rolig med ring

 21. Katrin B skriver:

  springochlek.se startades 2015, i juni.

  Med barn som gärna klättrar i träd, hänger uppochner i allt som finns, älskar att göra frivolter i sängen så behövs det mer utmaning inomhus så våra möbler får vara i fred. Förmodligen kommer det bli en parkourfantast, men tills dess kan vi ju öva på de romerska ringarna 😉

 22. Sabina Pannwitz skriver:

  Svar: Juni 2015!
  Dessa kunde jag och mina döttrar ha kul med tillsammans 😉 Mycket bättre än att sitta med en surfplatta i handen!!

 23. Camilla W skriver:

  Svar: juni 2015.
  Vår sexåriga dotter har en oerhörd energi och lust att använda sin kropp, hon klättrar som en iller och har grymt bra balans. Utmanar hela tiden sig själv till nya äventyr.
  Hon är lite less för att vi inte har nånting hemma för henne att få utlopp för sin energi – inte ens en gunga i trädgården…
  Ringar har jag inte ens tänkt på men OJ vilken suverän julklapp till henne och hennes lillasyster!!
  Hoppas på tur!! 🙂

 24. Sandra skriver:

  Svar: Juni 2015
  Aktivitet är bra både för stora och små! Hör hemma gillar vi att leka och busa, dessa skulle vara perfekt för busfröna i familjen!

 25. Jennie skriver:

  Svar: Juni 2015! Jag hoppas att vinna eftersom jag har 3 barn varav de två minsta är väldigt aktiva. De skulle tycka det var super roligt med dessa fina ringar all leka med. Aktiv lek som stimulerar motorik och fantasin, det tycker jag om! Det skulle bli perfekta julklappen till hela familjen! Jag har gillat och delat på Fb och hoppas verkligen att just jag har turen med mig!

 26. Emma Östman skriver:

  Juni 2015, dessa skulle mina två små klätterapor behöva i sina rum, håller tummarna!

 27. Marianne skriver:

  Juni 2015. Skulle passa bra att hänga ute i eken.

 28. Anna skriver:

  Svar: Juni 2015.

  Jag har drömt om de romerska ringarna sedan jag själv gick i skolan – och nu vill jag ge dem till min klätterapa! Även döttrar måste få rusa av sig och bygga muskler, eller hur? 🙂

 29. Juni 2015

  Våra döttrar går på gymnastik och favoriten är ringarna. Tänk deras förvåning och glädje om dom skulle få ett par alldeles egna ringar hemma!

 30. Mikaela I skriver:

  Hej! Mitt svar är i Juni 2015.
  Om jag vann skulle min systers barn Arvid få ringarna. Han är så sprallig och vill testa allt. Det är så roligt.
  För honom skulle detta bli årets julklapp. 😀

 31. Annie skriver:

  Svar 2015.
  Vilken perfekt lekredskap för min tre små klättrare….

 32. Sanna skriver:

  De är ett nytt företag som startade i Juni 2015! Jag skulle verkligen älska att få vinna just denna tävling! Jag minns så väl när jag var liten och hur mycket jag älskade sådana gymnastikringar. Att hänga, gunga och göra lite egen akrobatik i ringarna. Jag tror att min dotter kommer att älska dem lika mycket som jag gjorde så det skulle vara så himla roligt att få vinna dem.

 33. Anett Ujhelji skriver:

  Juni 2015
  Hade velat vinna så att man kan ge denna fina vinst till mina 2 syskonbarn. De skulle bli så glada!

 34. Frida Medman skriver:

  Juni 2015 startade springochlek. Jag skulle vilja vinna dessa ringar till min son då han är en riktig liten klätterapa

 35. Tingeling skriver:

  Juni 2015!

  Jag skulle vilja vinna dessa till min systerson då han har adhd så är det ett bra sätt att få honom att bli av med energi på, (Han går på gymnastik)

 36. Emelie skriver:

  Jag vill jättegärna delta i denna lucka 🙂

  Mitt svar: Juni 2015!

  Jag skulle vilja vinna då jag har en 4 åring här som älskar att klättra o älskar ringarna på gympan, så att få ha några hemma vore helt underbart enligt henne 🙂

  God jul! 🙂

 37. Laila skriver:

  Juni 15
  Dottern skulle älska att hänga och dänga! mamma skulle oroa sig för bulor och brutna ben.. men det är kanske så det ska va 😉

 38. Anja L skriver:

  Juni 2015. Vi se mina barn svinga sig o ha skoj.

 39. marie lindberg skriver:

  juni 2015, ringarna är alla barnens favorit på gympapassan, blir kul att kunna erbjuda det hemma med.

 40. Jenny skriver:

  Startades i Juni 2015!
  Men det är så trist att gympan är så sent på kvällarna när lillasyster är trött och vill sova. Jag kan tyvärr inte klona mig! Hoppas verkligen storebror kan få ett par ringar att träna, klättra och gunga i, hade ju vart den bästa klappen till detta energiknippe!

 41. Louise Maynard skriver:

  Det skulle bli en kanon fin julklapp till min lilla guddotter och hennes bror. De är riktiga små klätter apor båda två och kommer att älska dessa! Håller både tummar och tår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.