Julkalender 2014 – lucka elva

11I samarbete med Familjesmycken.se har nu en utav er chansen att vinna deras nya smycke ”Alltid i mitt hjärta”.

Tävlingens pris
Smycket ”Alltid i mitt hjärta” ifrån Familjesmycken.
”Familjesmycken säljer handgjorda och unika smycken! Det skapar namnsmycken för alla speciella tillfällen i livet med kärlek till familjen.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vilken namn/ord skulle du vilja gravera in på halsbandet?

Bonus chans: Gilla gärna Familjesmycken.se och Unga Föräldrar på Facebook.

Tävlingen pågår till och med den 11/12, kl. 00:00.

47 kommentarer på “Julkalender 2014 – lucka elva

 1. Claudia Kerttu skriver:

  Mina älskade familjemedlemmar, som jag alltid nära mitt hjärta vill bära. Tillsammans klarar vi allt!

 2. Simone skoog skriver:

  Lexie och Mellanie för mina underbara älskade döttrar

 3. Ida Banck skriver:

  Hej!

  Jag skulle älska att bära detta smycke med barnens namn, mins två döttrar

 4. Sofia Bengtsson. skriver:

  Hej! Hittar ingen fråga att svara på? Men tävlar ändå 😀
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett sådant här fint smycke till mig själv i jul klapp ! Som ensamstående deltids arbetare så så får man allt att gå runt och min lilla tös får de hon behöver men ja unnar mig själv väldigt sällan något , så detta fina smycke skulle ja med stolthet bära om min hals med min underbara dotters namn Tyra <3

  Gillar och delar !
  Sofia Bengtsson
  fia_bowl@hotmail.com

 5. julianna fredriksson skriver:

  Hej!
  Är gärna med.

  Vill så gärna vinna detta underbara smycke, det skulle få
  symbolisera min kärlek till min kära dotter. Jag
  skulle bära det varje dag vid mitt hjärta för att visa att hon
  betyder allt för mig. Jag skulle vilja ha ”Alltid i mitt hjärta”
  för att det är så fint ord.

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

 6. Maud Sundgren skriver:

  Det finns många som gör smycken med texter men bara EN som Familjesmycken.se. Jag bara älskar dem

 7. Malin Svensk Björck skriver:

  Skulle gravera in namnet Tyrre. Det är min mans namn ♡
  Förutom att han är underbar på alla sätt och vis, så är det tack vare honom jag som handikappad och kroniskt sjuk, har nån livskvalitet överhuvudtaget. Han ger mig guldkant på en smärtfylld vardag.
  Gillar båda sidorna på Facebook, Malin Svensk Björck.

 8. Emelie skriver:

  Jag skulle gravera in min dotters namn, Maja 🙂

 9. Mirjam skriver:

  Jag är gärna med och tävlar! Jag skulle faktiskt gravera in min mammas namn eller bara ”mamma”. Hon gör så mycket för mig och alla sina barn men får sällan den uppskattning hon förtjänar.

 10. Caroline Lundin skriver:

  Jag och min man firar 8 år tillsammans nu den 19e , Vi har haft många hinder under våra år som unga föräldrar men när det stormat som mest har vi haft varann – Alltid i mitt hjärta , det är min Andreas – De skulle jag vilja gravera in och bära runt min hals, nära hjärtat .

  Gillar Familjesmycken.se och Unga föräldrar på Facebook.

 11. Christina Frisberg skriver:

  Ja jag hänger på i lucka nummer 11 om ett fint smycke att hänga runt min hals, jag skulle vilja gravera in Juan på det för jag har smycken med mina barns namn, men inget med gubbens namn på så det skulle jag vilja ha vi har ju ändå hängt ihop i 35 år nu, så det är väl värt att firas 🙂
  Jag har gillat alla 3 sidorna på fb tidigare under mitt namn Christina Frisberg.
  Kramar till alla som vill ha /törs ta emot / behöver 🙂

 12. marie lindberg skriver:

  åh.. de har så fina smycken, älskar dem men har ännu inte tagit mig råd att köpa ett
  jag skulle skriva mina tre älskade barns namn så att jag alltid kan ha dem nära

 13. marie lindberg skriver:

  gillar era sidor på facebook sen tidigare, marie lindberg

 14. Kristin Lönnsjö skriver:

  Jag har varje morsdag de senaste 8åren Och Inför mina tre förlossningar önskar mig ett namnsmycke med barnens namn, men har fortfarande inte något vackert kring min hals. Jag skulle bli så oerhört glad om jag fick stoltsdra med mina tre guldklipars namn kring min hals: Naemi, Hampus och Embla <3.

 15. Lina Eckerström skriver:

  Skulle vilja ha mina älskade flickors namn, Älva & Liv.
  Vilken mamma vill inte ha alltid ha sina barn nära ?
  Runt halsen så är de alltid med mej.

  Gillar båda sidorna på facebook – Lina Eckerström

 16. Maria Byland skriver:

  Min dotter Julia är för alltid i mitt hjärta så hennes namn skulle jag vilja ha på smycket. Hon är så stark och duktig och har hela hösten kämpat med svår separationsångest. Många tårar har runnit nerför hennes kinder men nu är hon tillbaka i skolan igen.

  Gillar på Fb och delar i blogg
  http://nouw.com/majavirrpanna/lucka-11—unga-foraldrar-16546189

 17. Joakim Hansson skriver:

  Min son Knuts namn hade graverats in. Riktigt fina halsband och perfekt julklapp till min sambo! 🙂

 18. Jenny Sjöberg skriver:

  Självklart så skulle jag vilja ha min familjs namn ingraverade: Jon, Ian och Isa.
  Bakom namnen ryms så mycket kärlek. ♥

 19. Anna skriver:

  Jag skulle vilja gravera in: ”Nous vivons seulement une seconde, et la seconde est maintenant”

 20. kim johansson skriver:

  Hej. Jag skulle jätte gärna vilja ha ett smycke med min mans namn och min dotters namn ”emil, charlie” då vi gått igenom väldigt mycket tillsammans och bära deras namn på mog skulle visa min stora kärlek till dem.

 21. Eva Gustafsson skriver:

  Jag skulle gravera in min sambos namn och hans sons. Även fast han inte är min som på riktigt så känns han känslomässigt som det. Var 2 år när jag träffade han första gång och nu är han snart 11.

 22. Hanna Andersson skriver:

  Det skulle vara en ära,
  att sonens namn få bära,
  på ett häftigt smycke,
  för vilket jag fattat tycke!
  Nu när han fyller ett år,
  och jag tillbaka till arbetet går,
  skulle han kunna ”hänga med” lite grann,
  och visa våra starka band!

 23. Maud skriver:

  Det skall stå:Vår älskad Dotter. hon behöver en uppmuntran efter ett tungt 2014.

 24. Neda skriver:

  Jag är med och tävlar!!
  Jag skulle vilja gravera in ”Följ ditt hjärta ♡”, att gå din egen personliga väg och livet är en resa där tiden inte existerar. Eller ”Alltid i mitt hjärta ♡” och ge det till min mamma. Hon har det tufft nu när hon är sjuk och har dåligt hjärta. Jag kommer alltid finnas där för henne, vad som än händer.

  Jag gillar båda sidorna på fb (Neda Sadat). Hoppas på tur!

 25. Jag fick ett jättefint silverhalsband i present när jag väntade sonen som jag skulle gravera, men när jag fick tillbaks det från butiken så hade de gjort ett så dåligt jobb me det att jag faktiskt aldrig har använt det (det var min mamma som hämtade ut det och hon fick tyvärr inget kvitto.. känns ju sådär lagom ”seriöst”!)! Skulle därför vara kul att få ett nytt, fint, och nu med bägge barnens namn på (Arvid och Edvin) 🙂

  Gillar bägge på fejjan (Matilda Pettersson).

  Kram Matilda

 26. Jonna Tiensuu skriver:

  Skulle vilja ha den på bilden med min sons namn ALBIN i. Vill bära med mig honom överallt.

 27. Lisa Persson skriver:

  Jag skulle självklart gravera in namnet på min dotter Alma.

  Hon är mitt allt och halsbandet skulle hänga runt min hals varje dag.

 28. Linnea Jönsson skriver:

  Jag skulle vilja ge detta till min höggravida syster och gravera in deras sons namn: Allan! Så glad hon hade blivit!

 29. Beno skriver:

  Jag skulle ta min kompis namn. Ord kan inte beskriva vad hon gör för sin dotter. Sen ska hennes dotter få den och alltid komma ihåg sin mamma. <3

 30. Nadia Påfvelsson skriver:

  Vill så gärna ha ett halsband med min sons namn Ceasar =)

 31. Tina Carlström skriver:

  Hej
  Jag vill gärna vara med.
  Jag gillar er båda på FB, Tina Carlström.
  Jag skulle vilja skriva Jakob på halsbandet. Ett fint smycke som man bär nära hjärtat med sitt barns namn på. Hade haft det varje dag!

 32. Pernilla skriver:

  Självklart mina ”hjärtan”, Helmer och Runa!

 33. Lena V skriver:

  Jag är gärna med och hade velat ha namnet Olivia på halsbandet, mitt vackra barnbarn som aldrig fick ta sina första andetag i livet <3

 34. Anja skriver:

  Gillar x2
  Jag skulle vilja ha mina barns namn Nadja, Ted, Dante & Aldo. Får väl användda varje mm….
  Har ett fint halsband från familjesmycke med barnens namn på varsin siffra, men yngste sonen har gömt det väl. har letat ett år. Nu önskas nytt.

 35. Jag skulle vilja gravera in ”mamma” så att jag alltid har henne med mig – min allra bästa vän! 🙂

 36. Joanna D skriver:

  Jättefina!! Jag skulle vilja vinna ett till mig själv, med ”Samuel” ingraverat. Vill ha honom med mig vart jag än går =) Älskade barn.

 37. Emilia Eriksson skriver:

  Detta vill jag ge till min pappa som tack för att han körde mig till sjukhuset mitt i natten när jag hade magsmärtor. Han satt kvar å sov i bilen, å när han vaknade hade han blivit morfar! Vilken chock för oss alla! Skulle vilja skriva min sons namn i smycket

 38. MariaM skriver:

  Mina barns namn vill jag alltid bära om min hals! Hoppas på turen nu!

 39. Mari skriver:

  Om jag vann skulle jag vilja ha texten ”Alltid i mitt hjärta” och på brickan skulle det stå sonens namn, dvs Edwin.

 40. Ina skriver:

  Har nyligen fått min andra son så detta vore en kärlekshyllning till mina två fina pojkar. De har lika långa namn så det skulle se fint ut på ett smycke.

 41. freja skriver:

  jag skulle vilja ha ”pappa” ingraverat, han dog i maj i år men kommer alltid finnas i mitt hjärta.

 42. Christina Udd skriver:

  Det vore en dröm och en ära
  om jag mina barns namn får bära.
  De är det finaste jag har,
  kärlekens band är oslagbar.
  Gillar, delar och hoppas HJÄRTLIGT få vinna,
  då skulle jag bli en strålande glad kvinna!

 43. Anette Carlsson skriver:

  Jag har gillat familjesmycken på facebook sedan innan och jag har gillat bägge unga föräldrar och den andra facebook sidan.

  Om jag hade turen att vinna detta snygga smycke så skulle jag skriva in några styrkeord

  som betytt mycket för mig personligen i mitt liv för att våga ta ytterligare några kliv.

  För en del saker i livet är att VÅGA och att lyssna på sig själv och inte på andra

  det kan tack vare det i ditt liv helt förändra.

  Jag har gillat och delat på facebook https://www.facebook.com/anette.m.carlsson

 44. Sofia Bengtsson skriver:

  Jag skulle gärna vilja ha min dotters namn Tyra ingraverat som en fin julklapp till mig själv . Som småbarns mamma är de sällan man unnar sig skälv något så detta fina smycke med mitt barns namn på skulle ja bära resten av livet ! Barn är det bästa man kan få här i livet ! <3 gillat och delat

 45. Anna L skriver:

  Vill vara med och få sonen och sambon när mitt hjärta i ett vackert smycke runt min hals.

  Anna Larsson på Fb

 46. Anki Goldman skriver:

  Mina grabbar är det jag lever för,trots alla svårigheter vi stått ut med längs vägen.
  Älskar båda långt mer än mig själv så deras namn bär jag med glädje och stolthet närmast hjärtat.
  Gillar båda sidorna på FB <3

 47. Marre skriver:

  Hej. Jag blev hur glad som helst samt när jag såg att ni hade ordnat en tävling för oss läsare, vilket var hur bra som helst samt väldigt roligt för oss läsare som har chansen att vinna ett sånt vackert halsband där man själv får välja vad som skall stå, blev väldigt positivt överraskad när jag såg det samt hur många det är som tävlade. När jag såg tävlingen så blev jag väldigt glad och tänkte, det här måste jag vinna, har alltid velat vinna en tävling och om jag vinner så blir det nog en bra present haha, just för att den är så himla vacker och enkelt men samtidigt väldigt fint, då det är något man bär på. Min ekonomi är inte toppen för jag pluggar högskola och det kostar en hel del. Jag hade verkligen velat vinna! Som alla andra så hade jag såklart blivit överlycklig ifall jag vann den här gången, och som en fattig student så hade halsbandet suttit hur fint som helst verkligen haha. Tack och lycka till er alla som tävlar 🙂

  Jag skulle vilja ha min mammas och systers namn då vi har gått igenom så mycket i livet och alltid funnits där för varandra samt att vi är ett TEAM! De är mina lyckopiller och därför vill jag ha deras namn då jag vill bära halsbandet med stolthet! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.