Chorizo med paprikapasta

4 portioner   Under 30 minuter

4 portioner Kungsörnen Fusilli pasta,1 gul paprika,1 msk vitvinsvinäger,1 msk olivolja,1 tsk oregano,salt och peppar,

65 g babyspenat och 480 g Charkprodukter Chorizo samt 1 msk smör .

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen .
  2. Dela och kärna ur paprikan .Skär den i mindre bitar.
  3. Blanda vinäger med olivolja och oregano.Smaksätt med salt och peppar.Blanda paprikan med dressingen och vänd ner pastan tillsammans med spenaten.
  4. Skiva och stek chorizon i smöret .
  5. Servera chorizon med pastasalladen.

För alla

Gör glutenfri: använd glutenfri pasta. Läs noga ingrediensförteckningen på korven.
Gör laktosfri: använd laktosfritt smör eller margarin.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt smör. Läs noga ingrediensförteckningen på korven.
Gör äggfri: använd äggfri pasta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.