Det går framåt

Det har varit tyst här inne på sistone, men arbetet fortsätter och går framåt. I dag till exempel har det hänt mycket ibland annat har jag äntligen fått ihop ett bra samarbete med tryckeriet Larssonoffsettryck.se. Det innebär att de jobbas stenhårt med de sista nu så tidningen kommer in till den 31/1. De innebär att ni som förhandsbeställt tyvärr kommer få era tidningar lite senare än planerat.

Därefter är det bara invänta leveransen, som kommer ligga på 1000 exemplar av min alldeles egna tidning. Det om något känns faktiskt riktigt stort. Förutom det är äntligen ett bankmöte inbokat på torsdag, och jag jobbar vidare med att jaga annonsörer, visitkort och någon som vill sponsra med en rollups.

Har nu även skickat in anmälan till Regionala mässan, anmält mig till de tävlingar som kändes roligast att medverka i och har en hel del tankar på hur jag ska fortsätta de här arbetet. Hoppas även Michela snart finner tid, så det blir i ordning lite här inne på hemsidan då de tyvärr prioriteras bort i mellan allting annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.