Goda skorpor från Ninas Skorpor

Ninas skorporFormex som är Nordens största inredningsmässa bjuder inte bara på inredning, mode och design. Utan här bjuds det på nyheter i både dryck och matväg, och på plats provsmakade vi ibland annat Ninas fantastiskt goda skorpor som var riktigt goda.

Själv reste vi på redaktionen tillbaka till gamla goda tider på 90-talet, då vi åt som mest skorpor och njöt verkligen till fullo av alla spännande och udda smaker. Företagets Ninas Skorpor startades av Ulla Boglind och Nina Wedholm, och på plats mötte vi Ulla själv. Hon själv var mycket trevlig och berättade glatt om att grundreceptet härstammar från hennes mormor som smaksatte med kardemumma. Ulla berättade även glatt vidare om att hon och Nina prövar sig fram med nya smaksättningar. Ulla avslöjade dessutom att skorporna inte innehåller några tillsatser och har en hållbarhet på 12 månader.

Vi måste även slå ett extra slag för vårens nyhet – mandelbröd (skorpor med smak av mandelmassa, kanel och kardemumma.) Vi kan inte annat än att rekommendera dessa vidare med glädje.

Så är du intresserad av att beställa finns skorpornas återförsäljare här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *